waktu untukNya

Monday, February 09, 2009

video klip jiwa kacau

video
when i'm berjiwa kacau, this will happen...tengok sampai abis kalau berani. if u got a weak heart, do not try to view this clip!

15 comments:

  1. bani, padaayppa, hang dah gila ka lagu tamil ni anti india mana pulak possess hang ha? hahahaha terjejas kehenseman hang hahahah
    and ingat hang nak berenti rokok??


    and awat hang suka main kolar baju hang?
    if this is the video buatan sendir tu tak sanggup aku but my foresight says nize akan buat benda yg sama nanti hahaha

    ReplyDelete
  2. and by the way masa dia dok meletiaq tu ora dia sejibik sora hang la bani, terkagum aku ingat hang teror speaking
    last2 aku notice mulut hangpa terlari cam tgk cerita doraemon pulak

    ReplyDelete
  3. tu mmg sora aku, sora kuar dari dalam perut hahahahaha...aduiii...nak gi berak jap

    ReplyDelete
  4. cheh tak senonoh, ntah2 tu antu hang kasik berak, hang terkena antu rajnikanth

    ReplyDelete
  5. dei thambi!!! ko blaja ckp tamil dr jiran ko ke??? aku sungguh kagum.....

    ReplyDelete
  6. apa farah..?! video buatan sendir tu ape?! ahhh...no meaning la mau tiru itu video clip...
    bani..hang kena sampuk hantu sadhu satana!! =P kepeh kepeh kepeh

    ReplyDelete
  7. deyyyy den. jiran aku yg belajar cakap tamil dari aku

    deyyy nize, aku rasa aku kena sampuk hantu carlos santana har har har

    ReplyDelete
  8. i feel sad because there is nothing we can do about Bani.. he is lost... forever...

    ReplyDelete
  9. diyana, ai em soriii tu hahahahaha...more to come hahahahaha

    ReplyDelete
  10. u seriously need 2 be dragged out for a drink la bro! my treat!

    parah kes u!

    ReplyDelete
  11. bani mesti aci yg minat kat hang tu tertanya2 awat tgh2 malam hang pasang lagu tamil..

    mesti dia ingat hang nak tekel dia hahahaha

    ReplyDelete
  12. bani..hang OK?! atau masih naik hantu..

    ReplyDelete
  13. my dear sis, no need to drag me our for minum minum, just tell me when and where, i will be there with all my hearts har har har

    nize, aku ok. aku tak naik antu, tapi mcm antu....ar ar ar

    man, lebih baik buang masa dari buang karan ar ar ar

    ReplyDelete