waktu untukNya

Thursday, February 19, 2009

bodo dan bab1

hang ingat hang baguih dan chantek sangat?????? aku tanya hang pagi-pagi korang jawab dgn bongkak dan sombong bodo. aku mintak korang tolong aku korang bagi alasan macam-macam. ari ni korang pulak mintak aku tolong buat keje kuli korang. korang ingat, aku kuli korang? korang dgn aku sapa besar lagi? tapi nasib baik la aku bukan jenis bodo macam korang, aku tolong jugak buat sbb walaupun mulut aku ni macam puaka pulau pisang, tapi hati aku ni baik dan aku ni masih lagi ada sifat perikemanusiaan.

kalau macam ni la perangai korang, tiba masa kalau tapak kaki aku masuk dalam mulut korang, korang jangan menyesal.


p/s this posting is not intended to my dearly frens (you know who u are)

6 comments:

  1. *zipping lips + hiding @ a corner*

    ReplyDelete
  2. huhuhu
    bani...
    Allah tunjuk satja, depa buat 'ek' (eksyen la) kat hang laa tu jugak depa kena kan dah kena mintak tlg hang...
    jilat ludah sendiri... tertanya2 aku sapa yg buat kat hang

    ps" BESAQ2 jgn sebot aaaa. untuk hiburkan hati hang yg panas cam keta perdana opis yg berasap kelmarin tu apa kata hang tgk video clip tamil hang tu, it works for me

    ReplyDelete
  3. dear sis, can i follow u hiding aaaa

    ferod, aku nak buat clip caci maki bole tak?

    ReplyDelete
  4. emm emm..eksyen la diaorang! meh biar aku lempang je budak tu.. =P kepeh kepeh

    ReplyDelete
  5. diaorg eksen tahap gaban yg tak ada kemaluan

    ReplyDelete
  6. asyik nak maki je bani ni... tension kan kalau rasa nak maki but tak termaki... jom kita sama2 buat clip cacs maks..
    but me not as gergasi yg hang kata tu okeh

    kesian depa2 itu takdak ke**luan... takdak nikmat idop ahhaahahahaha

    ReplyDelete