waktu untukNya

Thursday, January 29, 2009

must watch

video

aku suka gile video ni

9 comments:

  1. inilah ulat beluncas sebenarnya har har har

    ReplyDelete
  2. aku pun suka... cannot take my eyes off the girls...

    ReplyDelete
  3. i wldnt even pay RM5 to watch her 'live'! not my cuppa la i guess ;)

    ReplyDelete
  4. diyana, lentok liuk itu mmg susah nak ignore.

    man, miki menari mmg best, tapi tak seksi

    sis, dont la be like that

    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=8PqI12R8YNU&feature=related

    bani, video ni lagi giler seksayyyy!!

    ReplyDelete
  6. seksa gila....nize buat versi dia ok kot

    ReplyDelete
  7. bani, hang pun nak jadi nize ka??
    hang patut tgk parody dia, background dancers dia org laki, lawak siot.. tapi aku tau hang gatai suka tgk ehem...

    ReplyDelete